Divertisment

TRIPLETA DE AUR A MUZICII UȘOARE. Margareta Pâslaru, Angela Similea și Mirabela Dauer, sărbătoritele zilei

Astăzi, pe 9 iulie, trei dintre vocile iconice ale muzicii ușoare românești se sărbătoresc și ne uimesc cu vitalitatea de care dau dovadă. Ajunse la vârste înaintate, Margareta Pâslaru, Angela Similea și Mirabela Dauer rămân femei frumoase, apreciate și unice prin ceea ce sunt și au realizat.

Margareta Pâslaru, la 77 de ani

Îndrăgita artistă Margareta Pâslaru împlinește astăzi frumoasa vârstă de 77 de ani. Reușește să își păstreze chiar și în zilele noastre rafinamentul și eleganța, iar în fotografiile de pe rețelele sociale este mereu cu zâmbetul pe buze. Margareta a debutat în muzica ușoară în 1958, iar melodiile ei au intrat rapid în sufletul românilor. O auzim la radio Focus Fm cu șlagărele sale, „Lasă-mi toamnă pomii verzi”, „Să nu uităm să iubim trandafirii”, ,,În grădina bucuriilor” și multe altele. Considerată una dintre cele mai fermecătoare artiste, Margareta Pâslaru și-a cucerit fanii nu numai prin intermediul muzicii, dar și datorită ochilor superbi, de culoarea mării și privirii pătrunzătoare. A îmbătrânit foarte frumos și este un exemplu demn de urmat pentru toate femeile din țară.

Angela Similea, la 74 de ani

Angela Similea împlinește azi 74 de ani. A rămas una din cele mai faimoase cântărețe de muzică ușoară de la noi, iar hiturile sale vor rămâne mereu în memoria românilor, fiind auzite cu succes la radio Focus FM. Angela Similea era superbă în tinerețe și avea un corp de invidiat, cu acei cârlionți clasici care au făcut-o celebră. Fără menajamente, presa a numit-o diva Epocii de Aur. Angela Similea s-a retras definitiv de pe scena muzicii românești în anul 2018, în urma morții mamei sale, dar și a soțului ei, Victor Surdu.

Mirabela Dauer, la 73 de ani

Mirabela Dauer împlinește azi 73 de ani și cu toate că este cunoscută ca o persoană extrem de tonică și veselă, artista a trecut prin dureri greu îndurat în copilărie. Interpreta a crescut fără tată și a avut o copilărie foarte grea, alături de mama și sora mai mare. Ea este considerată ca fiind una dintre cele mai bune voci feminine ale muzicii pop românești din ultimii 40 de ani. Alături de Corina Chiriac și Angela Similea, Mirabela Dauer a fost una din cele mai frecvente și iubite prezențe pe scena muzicală și de divertisment TV din anii’70-’80. A lansat până în prezent 40 de albume. Printre șlagărele ei auzite la radio Focus se numără: ,,Ce dor mi-a fost de ochii tă’’, ,,Dormeau pe-o frunză două stele’’ și ,,Te aștept să vii (Fotoliul din odaie)’’.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu