Actualitate SĂNĂTATE

LACRIMI ȘI TĂCERE. Moment de reculegere la UPU Buzău, în memoria Adelinei, asistenta ucisă de coronavirus

Moment de reculegere ținut  miercuri în memoria Adelinei Andrei, asistenta de 32 de ani, ucisă de coronavirus, la scurt timp după ce a născut.

Câteva zeci de cadre medicale aflate în tura de dimineață, la UPU, au ieșit pe holul secției și, cu capetele plecate, și cu lacrimi în ochi, au ținut un moment de reculegere pentru colega lor ucisă de coronavirus, la o vârstă atât de tânără, când abia devenise mamă.

Momentul a fost extrem de emoționant, cu o mare încărcătură, având în vedere că nimeni nu se aștepta ca Adelina să moară atât de tânără, exact în momentul la care visa de ani de zile, acela de a deveni mamă.

”Zbor lin, Adelina”, este mesajul postat de medicul Adrian Zoican, mesaj care însoțește fotografiile surprinse în timpul momentului de reculegere ținut pe holul Spitalului Județean Buzău.

 Adelina Andrei a murit marți dimineață la un spital din Capitală, la scurt timp după ce a adus pe lume un copilaș de aproape 2 kilograme.  Tânăra de 32 de ani, asistentă la UPU Buzău, era infectată cu COVID-19.

Despre drama tinerei ucisă la 32 de ani de coronavirus puteți citi și AICI