Actualitate

Lacul din Parcul Iazul Morilor a secat! Care este explicația

Inaugurat în pragul referendumului prin care primarul Buzăului, Constantin Toma, a încercat unirea comunei natale Țintești cu orașul, proiectul Iazul Morilor a revenit luni, 4 octombrie, în prim planul atenției publice. Asta după ce la nici două săptămâni de la momentul la care a fost tăiată panglica, una din cele două acumulări de mici dimensiuni a rămas fără strop de apă.

În momentul în care au văzut locul respectiv fără apă, buzoienii au postat fotografii peste fotografii pe rețelele de socializare, întrebându-se cum a fost posibil să se întâmple așa ceva.

Răspunsul oficial venit dinspre Primăria Buzău este că, de fapt, lacul a fost golit de către constructor, pentru reglaje la stația de pompe. În plus, spune viceprimarul Ionuț Apostu, astfel de lucrări se vor repeta în săptămânile următoare.

“Unul dintre lacuri a fost golit controlat de constructor pentru reglaje la stația de pompe și vrea să mai planteze și niște vegetație acvatică. În următoarea perioadă, cel puțin 2-3 săptămâni, or să mai fie astfel de situații. Dar, oamenii nu au de ce să se impacienteze pentru că în momentul în care vom face recepția finală, lucrurile vor fi în regulă. Mai sunt lucrări de mentenanță. În momentul în care se vor finaliza toate lucrările, facem recepția finală și va fi predat către Primăria Buzău ca și beneficiar”, a declarat, pentru șansanews.ro, viceprimarul Ionuț Apostu.

Autorul știrilor

Elena Petre

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • deci, de fapt, el a fost inaugurat fara sa fie terminat, fara sa fie preluat oficial de beneficiar! a fost ceva in genul maternitatii, adica o inaugurare de vreo 4 ori, in momente-cheie (alegeri) doar pentru poze sau gusteri…