Divertisment

Laurenţiu Cazan aniversează 39 de ani de la debutul muzical

Cunoscutul artist buzoian Laurenţiu Cazan aniversează 39 de ani de la debutul său muzical televizat. Anul 1982 a marcat începutul carierei sale artistice la Televiziunea Română în cadrul emisiunii “Meridianele cântecului” cu piesa “Uită tristețea”, unde producător era Titus Munteanu.

Laurențiu Cazan a ajuns extrem de cunoscut în toată România la începutul anilor 1990 și toată lumea îi fredona hit-ul „Say Something”. A fost unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români și sigur toată lumea își amintește piesa „Say Something”, cu care a obținut locul al doilea în finala Eurovision 1993. Vreme de câțiva ani, Laurențiu Cazan a fost foarte activ pe plan muzical. La începutul anilor ’90, Laurențiu era un tânăr cu părul lung care frângea inimile fetelor cu melodiile sale. Și totuși, se pare că celebritatea nu a fost pentru el, astfel că a decis să fie o persoană destul de retrasă.

Buzoianul a învățat singur să cânte la pian, vioară, tobe și muzicuță, mai pe scurt avea întreg pachetul. După Revoluție, Laurențiu Cazan a plecat în Olanda, iar câțiva ani mai târziu s-a întors în România, unde a lansat ultimul album în 2003.