Actualitate

LIBERALUL IONUȚ IUGA, DEPISTAT CU COVID-19! Anunțul a fost făcut chiar de liberal, pe rețelele de socializare

Consilierul municipal liberal din Râmnicu Sărat, Ionuț Iuga, a fost confirmat cu coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de liberal, printr-o postare făcută pe Facebook.

Ionuț Iuga, consilier municipal în funcție și candidat la o funcție de consilier județean pe lista PNL, anunță că a făcut testul pentru coronavirus și a ieșit pozitiv. Prin aceeași postare, Ionuț Iuga face un apel către toți cei care au intrat în contact cu el în ultima perioadă, într-un fel sau altul, să se adreseze medicilor în caz că încep să prezinte simptome specifice COVID-19.

“Dragii mei prieteni, doresc să vă aduc la cunoștință că am fost declarat pozitiv pentru SARS-COV 2 în urma unui test PCR-CT. Nu am simptome, am început deja tratamentul. Îi rog pe cei care au intrat în contact cu mine în ultimile zile să se adreseze DSP sau UPU în cazul în care au simptome specifice. Vă rog din suflet să nu politizați această situație și să ne comportăm responsabil în fața acestei boli, care ne dă viețile peste cap.” scrie Ionuț Iuga pe Facebook.


De asemenea, liberalul spune că deși a fost infectat cu COVID-19 nu va sta deoparte de scena politică în această perioadă, ci va continua să își ajute colegii din fața calculatorului.

“Voi fi alături de colegii mei prin intermediul tehnologiei, voi continua să lucrez de acasă în zilele ce urmează, până când tratamentul va elimina virusul și mă voi putea întoarce la viața normală de dinainte de acest nefericit incident.”

Ionuț Iuga se regăsește pe lista PNL pentru Consiliul Județean Buzău la alegerile din luna septembrie.

Iuga nu este singurul liberal depistat cu COVID-19. Recent, medicul Adrian Zoican, candidat PNL pentru Primăria Buzău, a fost confirmat cu infecție cu coronavirus. Zoican a fost internat, a primit tratament specific și a fost declarat vindecat după circa 2 săptămâni.