POLITICĂ

LIDERUL PSD, MARCEL CIOLACU: ”Astăzi se aleg gospodarii orașelor si județelor, astăzi nu alegem oameni politici” (FOTO&VIDEO)

Liderul PSD, deputatul de Buzău, Marcel Ciolacu, a fost matinal, duminică, în ziua votului. A mers la ora 9.00 să voteze, alături de colegii de partid de la Buzău, de primarul Toma, de Petre Emanoil Neagu și de consilierii partidului.

”Am votat pentru siguranță și dezvoltare, pentru siguranța că în următorii 4 ani atât municipiul cât și județul vor fi pe mâna unor adevărați administratori, care cu siguranță vor continua dezvoltarea Buzăului, sper în același  ritm ca în ultimii 4 ani. Cred că perioada umilinței față de copii, de părinți, de bunici, față de medici profesori, să ia sfîrșit.(..)”.

În final, Marcel Ciolacu s-a declarat mulțumit atât de prezența românilor la urne cât și de modul de organizare a votului în secții.

” Prezența e  dublă față de data trecuta, s-a întâmplat același fenomen ca în Polonia, s-au făcut estimări pesimiste iar votul va fi optimist și prezența la urne la fel. Sper să nu-l vicieze adversarii. Astăzi se aleg gospodarii orașelor și județelor, nu alegem oamenii politici, nu doctrine, alegem continuitate și siguranță”.