Actualitate

Lipsa educației, taxată de un influencer buzoian. Ce i-a atras atenția

În 2023 ne place să credem că gândirea ecologică a luat avânt și că am înțeles cu toții cât este de important să păstrăm mediul curat. Se pare însă că există în continuare oameni care fac rabat de la această regulă, înfuriind opinia publică prin gesturile lor.

Cosmin Crăciun, pasionatul de extrem, devenit un adevărat influencer în rândul tinerilor, cu un număr de peste 20.000 de urmăritori, a atras astăzi atenția printr-o postare că o stație de autobuz a fost invadată de gunoaie. Se pare că este vorba despre maculatură școlară, aruncată chiar în stație, deși, ironic, chiar lângă ea se află un container pentru materiale reciclabile.

Asa inteleg unii locuitori ai comunei Maracineni, ca trebuie aruncate gunoaiele, nu pot sa pun numele fetei ce am gasit.o pe caiete, nu are ea vina, dar dl politist, tatal fetei, in cazul in care dvs ati incurcat ghena de gunoi, va anunt ca o camera din zona supravegheaza totul. VREM O TARA CA AFARA, a notat Cosmin Crăciun pe pagina de Facebook

Cosmin Crăciun, cunoscut pentru escapadele sale în afara țarii la volanul mașinilor românești, susține că nu putem avea o țară ca afară dacă nu contribuim cu toții în acest sens.