Actualitate POLITICĂ

LUPTĂ STRÂNSĂ PENTRU ȘEFIA ORGANIZAȚIEI MUNICIPALE A USR BUZĂU. Cine a câștigat alegerile

Alegeri interne, zilele trecute, la USR Buzău. USR-iștii s-au reunit săptămâna trecută pentru a-și desemna, prin vot, echipa de conducere a organizației municipale. Trei membri ai USR s-au înscris în lupta pentru funcția de președinte al organizației municipale a USR Buzău, rezultatul final fiind unul extrem de strâns. Candidații au venit cu propriile proiecte cu care au încercat să își convingă colegii că merită votul lor. La final, Laurențiu Belizan, de profesie inginer, a ieșit învingător.  

Într-o intervenție în direct, prin telefon, în emisiunea Sens Direct de la Focus Tv, președintele ales al organizației municipale a USR Buzău, Laurențiu Belizan, a vorbit în exclusivitate despre scrutinul de zilele trecute și rezultatul alegerilor.

“De 3 ani și jumătate n-au fost alegeri în partid. Așa că au fost organizate alegeri, au participat foarte mulți colegi. Scrutinul s-a desfășurat cu prezența fizică a colegilor, respectând normele sanitare. A fost o comisie pe care Biroul Local a constituit-o,  iar după câteva ore bune au fost anunțate rezultatele. Am avut doi contracandidați în lupta pentru funcția de președinte la municipiu:  Irina Țibuc și Gheorghe Becheru. Fiecare am venit cu o miniplatformă electorală, am prezentat CV-uri și scrisori de intenție, pe baza cărora au fost dezbateri legate de municipiul Buzău, cum putem dezvolta orașul, dar și pe marginea problemelor politice. Scorul a fost extrem de strâns. La final, eu am obținut aproape 37 % din voturi. Vicepreședinți au fost aleși Florin Nicolae și Irina Țibuc.”, a declarat la Focus Tv, președintele organizației municipale a USR Buzău, Laurențiu Belizan.