Divertisment

MAESTRUL BOTGROS IESE DE LA TERAPIE INTENSIVĂ. Starea dirijorului e mai bună

Veşti bune vin de la Chișinău despre maestrul Nicolae Botgros, dirijorul orchestrei “Lăutarii” îşi revine după ce a ajuns la terapie intensivă din cauza Covid-19. Nicolae Botgros a vorbit despre momentele grele pe care le-a traversat în ultimele săptămâni de când a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Nicolae Botgros a fost transferat de la terapie intensivă, într-un salon obişnuit al spitalului de urgenţă din Chișinău, chiar în ziua în care a împlinit 42 de ani de când conduce orchestra. Respiră încă greu și a povestit la telefon că a trecut printr-un adevărat calvar după ce s-a îmbolnăvit de Covid.

Eu am trecut printr-un coşmar pe care nu ştiu dacă pot vreodată să-l descriu. Respiraţie n-am avut practic deloc, saturaţia era jos de tot, mai jos de 90. Coronavirus este o infecţie care trebuie doborâtă, trebuie să te baţi ca un urs, ca un lup, altfel nu poţi lupta”, povestește dirijorul.

Au fost clipe grele, iar eforturile medicilor au fost colosale. Dirijorul orchestrei “Lăutarii” se simte acum mai bine, însă va trebui să mai stea o perioadă internat pentru a se recupera în totalitate.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu