Divertisment

Mama lui Cabral, buzoianca Argentina Boldea, a avut o meserie inedită

Cabral este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de pe ecran. Acesta este foarte atașat de mama sa, care l-a crescut singură, în primii ani. Puțini știu că mama lui Cabral a fost vicecampioană mondială la kickboxing. Tatăl biologic al lui Cabral, originar din Congo, l-a părăsit la scurt timp după ce s-a născut.

Mama prezentatorului este din Robeasca, județul Buzău, iar tatăl său este originar din Congo. Din nefericire, tatăl lui Cabral i-a părăsit pe el și pe mama lui, la câteva săptămâni, după ce a venit pe lume. Mama lui Cabral, Argentina Boldea, este o fostă vicecampioană mondială și vicecampioană europeană de kickboxing full contact.

Relația lui Cabral cu tatăl său biologic, Alexandre Ibacka, a fost dintotdeauna delicată, prezentatorul neputând uita faptul că acesta l-a abandonat. Alexandre Ibacka este un fost Ministru al Sănătății în Congo și un medic foarte apreciat, însă în 2021 a fost încarcerat din motive politice.

Cabral are numai cuvinte de laudă la adresa mamei sale, Argentina Boldea, care s-a luptat să-i ofere o educație frumoasă fiului ei, după ce tatăl a plecat în Congo.