Divertisment

Marcela Fota este într-o relație. Recunoaște că iubește din nou!

Artista de muzică populară a fost invitată în platoul unei emisiuni de televiziune și acolo a vorbit despre imaginile apărute în presă, fotografii alături de noul ei partener de cuplu. 15 ani a stat alături de soțul ei, dar decesul acestuia a venit fulgerător.

Cu soțul său, Marcela Fota are un băiat, despre care spune că este un copil minunat și au trecut amândoi printr-o perioadă de acomodare după decesul soțului. Artista a spus că au fost nevoiți să se acomodeze cu absența lui și că nu există cale de întors.

Artista a făcut însă și o mare confesiune! Este intr-o relatie! Ea a declarat că nu s-a ascuns nici de fiul ei, dar nici de socrii.

Sunt într-o relație! Lumea spune: cât a trecut, un an jumate, vai ce repede! Cât a trecut, trei ani, săraca cât a stat! Am ajuns în punctul în care efectiv cel mai important lucru pentru mine sunt eu și băiatul meu. Sunt într-o relație și atât, nu contează cu cine.
Familia soțului meu a înțeles că eu nu greșesc cu absolut nimic față de soțul meu, față de ei, sau față de cineva de pe acest pământ. Atâta timp cat eu sunt o femeie fără obligații, cel cu care sunt într-o relație este fără obligații, pe cine incomodăm?” a spus Marcela.

În presă au apărut zvonuri încă din luna martie conform cărora Marcela s-ar iubi cu un bărbat cu 22 ani mai tânăr. Artista a negat atunci zvonurile, spunând ca este fiul unor prieteni de familie.