Divertisment

VIDEO: Irina Rimes are o sosie la Buzău! Cântă și arată exact ca artista

În trecut se spunea că toată lumea are o dublură undeva, acolo, există un duplicat perfect pentru fiecare, cu trăsături similare. La momentul actual, suntem aproape 8 miliarde de oameni pe Pământ. Există posibilitatea ca doi oameni să aibă o înfățișare identică? Ei, răspunsul este destul de elaborat și complicat, au arătat în timp oamenii de știință, dar totuși undeva există cineva care seamănă cu noi. Pentru vedete, prin popularitatea lor e mai simplu să își găsească “sosiile”.

La Buzău, am descoperit-o pe Alecsandra Dumitrache. O tânără foarte talentată, care urmează perfect traseul muzical al cunoscutei Irina Rimes. Urmează cursurile de canto de la clasa Gabrielei Cristea și este o fire foarte sensibilă și vocea ei este incredibilă. La fel ca preferata ei, Alecsa scrie versuri aparte și dă o interpretare specială.

Mai jos o interpretare a piesei Nu știu ( Irina Rimes) de pe albumul, Acasă, iar pe contul de TikTok al buzoiencei (alecsa_music) sunt încărcate mai multe filmulețe asemănătoare. Oare Irina Rimes a văzut-o pe buzoiancă? Voi ce credeți, seamănă?

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu