Actualitate

(UPDATE) Mare atenție cum conduceți! Accident rutier pe DJ 203 K

UPDATE: O femeie de 62 de ani, din Mărăcineni, a fost rănită în urma accidentului produs la Săpoca. Buzoianca a fost transportată la spital.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că în timp ce conducea un autoturism dinspre Săpoca spre Buzău, un șofer de 62 de ani, din Mărăcineni, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe aceeași direcție de mers, condus de către un șofer de 24 de ani.

Accidentul s-a soldat cu rănirea unui pasager din masina șoferului de 62 de ani, o femeie de 62 de ani. Aceasta a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, transmite IPJ Buzău.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un accident rutier a fost înregistrat, sâmbătă la prânz, pe DJ 203 K. La Săpoca, două autovehicule au intrat în coliziune. Primele date de la fața locului, furnizate de IPJ Buzău, arată că, în urma accidentului, o persoană ar fi fost rănită. Victima este evaluată la fața locului.

Traficul este dirijat pe DJ 203 K, la Săpoca.

Circulați cu mare atenție, plecați la drum doar dacă aveți autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și informați-vă în prealabil cu privire la condițiile de trafic. Carosabilul este umed în tot județul, întreaga zi fiind prognozate precipitații însemnate cantitativ.

Etichete