Divertisment

MARIO BUZOIANU, PRIMUL SPECTACOL DIN PANDEMIE

Duminică, Mario Buzoianu a avut primul spectacol în această perioadă de pandemie, care e cel mai urât coșmar al artiștilor, rămași fără cântări. După luni de zile de distanță de scenă, artistul a făcut show. Energia primită din partea publicului prezent i-a umplut bateriile pentru o încă o perioadă viitoare, în care spectacolele rămân suspendate.

A fost o zi superbă, petrecută în aer liber pe insula de pe lacul Fundeni, într-un spațiu special amenajat pentru ca bucureștenii să se bucure de natură, de concerte, de un parc de distracții. Totul, ca în pandemie, cu reguli stricte, cu distanțare socială. Au fost aduși baloți de paie, pe care publicul să se așeze și să fie comod și de unde a fost urmărit spectacolul. S-a aplaudat, s-a cântat, dar nu s-a dansat. Totuși, două sute de persoane au urmărit show-ul LIVE ținut de Mario Buzoianu și apoi de Nicu Paleru.

Pe Mario Buzoianu îl puteți auzi la cel mai popular radio, Focus Fm, în exclusivitate, cu melodii de pe cel mai nou album lansat în 2020, Oriunde m-ar duce viața.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu