Actualitate

MĂRTURIA EMOȚIONANTĂ A UNUI TÂNĂR PRIMAR DIAGNOSTICAT CU COVID-19:” Lângă mine au murit un bărbat în vârstă și bănuiesc că și o femeie”. Apelul edilului

Mesaj emoționant al primarului comunei Lopătari, Claudiu Constantin. Intr-un mesaj postat pe contul său de facebook, alesul local dezvăluie momentele terifiante trăite în urmâ cu câteva luni când a fost diagnosticat cu COVID-19. Tânărul primar relatează că a fost internat în spital unde oameni infectați au murit chiar în apropierea sa:

” În august 2020 am avut Covid, deși m-am păzit cât am putut. Am fost internat 3 zile la Spitalul Gârlași, unde oameni extraordinari își dădeau tot interesul din camuflajul lor cel de toate zilele. Lângă mine au murit un bărbat în vârstă și bănuiesc că și o femeie, la scurt timp după ce eu am plecat de acolo.

După 3 zile m-am făcut mai bine și m-au externat după ce le-am spus că sar gardul ca să ajung acasă la soție și copil, care erau singuri în izolare. Aș fi făcut-o, aș fi venit pe jos. Nu s-a găsit ambulanță pentru întoarcerea mea acasă, așa că un om bun mi-a pus o mașină la dispoziție în fața spitalului” , scrie alesul comunei Lopătari.

Încă șocat de cele trăite, primarul Claudiu Constantin face apel la oameni să se vaccineze pentru că numai așa vom putea învinge virusul:

“Nu vă doresc să treceți prin ce am trecut eu. Numai cine s-a întâlnit cu lucrurile astea înțelege ce e de fapt virusul ăsta, cum se manifestă și ce poate face din om. Nu glumiți, nu vă jucați cu focul și siguranța celor dragi. Vaccinați-vă și haideți să scăpăm împreună de aceste vremuri care ne încearcă mintea, capacitatea de a rămâne lucizi.

Este un centru de permanență la Vintilă Vodă. Mergeți. Solicitați ajutor acolo unde aveți nevoie: https://www.dspbz.ro/centre_permanenta.php”

Etichete