Actualitate

(UPDATE) Mașină răsturnată pe DJ 203 K, la Cernătești. Șoferul a fost resuscitat, fără succes. Cine era bărbatul

UPDATE: Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat. Buzoianul care s-a răsturnat cu mașina și-a pierdut viața. Potrivit unor surse, bărbatul era fost polițist local. Aceleași surse spun că primele date arată că bărbatul ar fi intrat într-o depășire, moment în care ar fi pierdut controlul volanului și a urmat nenorocirea.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Grav accident rutier produs vineri după amiază pe DJ203K, la Cernătești. Un șofer de 60 de ani, din municipiul Buzău, s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea șoselei. Când a fost scos din mașină, bărbatul nu prezenta semne vitale. La ora postării acestei știri, el este resuscitat de echipajul medical.

Accidentul s-a produs pe DJ 203 K, în momentul în care șoferul se deplasa dinspre Lopătari spre Buzău, pe o porțiune de drum drept care permite depășirile. Nu se știe în ce împrejurări, șoferul a pierdut controlul volanului. Mașina a lovit un stâlp din beton și apoi a fost proiectată cu roțile în sus. Șoferul a fost grav rănit și a rămas captiv între fiarele contorsionate.

Echipele de salvatori ajunse la fața locului îl resuscitează pe șofer.

Traficul este dirijat.

“Polițiștii efectuează cercetarea la fața locului și vor întocmi dosar penal pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, anunță IPJ Buzău.

Etichete