Actualitate

MAȘINĂ RĂSTURNATĂ PE ȘOSEAUA DE CENTURĂ. Un bărbat a fost rănit în urma accidentului

Un bărbat din București a fost rănit luni după amiază, în urma unui accident produs pe Șoseaua de Centură. Mașina în care se afla s-a răsturnat în afara șoselei, ajungând pe calea ferată.

În mașină se aflau doi bărbați din Capitală. Frații se îndreptau spre București când, la un moment dat, pe Șoseaua de Centură, în apropiere de Pasarela Nehoiu, pe sensul de mers Buzău către București, bucureșteanul de 69 de ani aflat la volan a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat, oprindu-se chiar pe calea ferată. Accidentul s-a soldat cu rănirea pasagerului din mașină, un bărbat în vârstă de 61 de ani, din București, fratele șoferului. Noroc cu un echipaj de poliție care trecea prin zonă și a observat ce s-a întâmplat. Oamenii legii au întors imediat autospeciala și s-au dus direct la mașina răsturnată, pentru a acorda ajutor victimelor. Bărbatul de 61 de ani, rănit în urma accidentului, a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările. Cel mai probabil, șoferul, fratele bărbatului rănit, nu a adaptat viteza la carosabilul umed, moment în care s-a răsturnat.