Actualitate

( UPDATE) Medicii de la Ambulanță și polițiștii, chemați de urgență la un liceu din Buzău. E uimitor ce s-a întâmplat

UPDATE: Tânăra care a intrat, luni după amiază într-un liceu din Buzău, fără ca cineva să o oprească, a fost internată în spital. Transportată cu ambulanța la Unitatea de Primire Urgențe, a reieșit că tânăra cu pricina este din Bădeni, Breaza, are 26 de ani, fiind cunoscută cu probleme de sănătate. Ea a fost internată la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca.

Purtătorul de cuvânt al Sp. Jud. Buzău, Adriana Bunilă

ȘTIREA INIȚIALĂ: Incident grav înregistrat luni după amiază la Colegiul Economic. O tânără care nu avea nicio legătură cu unitatea de învățământ a reușit să intre în școală. A trecut de paznici, a intrat într-o sală de clasă și s-a așezat într-o bancă, fără a spune cine este și ce caută.

Incidentul s-a petrecut într-una din pauze. Elevii unei clase au rămas uimiți când pe ușa clasei a intrat o tânără pe care nu o cunoșteau. Nu era elevă a liceului și nici prietena vreunui licean. În plus, fata era într-o stare gravă. Era incoerentă și nu se putea înțelege cu nimeni. A mers glonț în mijlocul clasei și s-a așezat într-o bancă. Conducerea școlii a alertat imediat Serviciul de Ambulanță. Un echipaj medical a sosit de urgență și, cu greu, a preluat-o pe tânără și a transportat-o la Unitatea de Primire Urgențe.

“A reușit să treacă de pază, a intrat în prima sală de la prima intrare. S-a așezat în bancă, probabil din pricina stării de rău. Elevii au sesizat incidentul. Am anunțat  asistenta care a chemat salvarea și au dus-o la spital. Problema mea este că Poliția Locală nu și-a făcut treaba. Trebuia oprită tânăra, se vedea că nu e elevă, se vedea că nu este în regulă. Mâine dimineață o să înștiințez conducerea Poliției Locale să ia măsuri, fie să-i instruiască mai bine, fie să- i schimbe. Trebuie să fim în siguranță”, a declarat pentru șansanews.ro directorul Colegiului Economic, Geta Burducea.

La momentul postării acestei știri, tânăra este investigată la UPU Buzău.

Potrivit unor surse, tânăra care a intrat de pe stradă în sala de clasă, în mijlocul elevilor, ar avea 25 de ani și ar locui la Breaza. Aceleași surse au declarat pentru șansanews.ro că fata ar fi cunoscută cu probleme de sănătate.