Social

MICROBUZ DE TRANSPORT PERSOANE PE RUTA PADINA-BUCUREȘTI, IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT ÎN IALOMIȚA (Foto)

Un microbuz care efectua transport de persoane pe ruta Padina-București a fost implicat într-un grav accident rutier, în județul Ialomița. Din fericire, nicio persoană din microbuz nu a fost rănită.

Accidentul s-a produs pe DN 2, la ieșire din municipiul Urziceni către București. Din  verificările efectuate de polițiști a reieșit că un bărbat de 53 de ani aflat la volanul unui autoturism  a pierdut controlul direcției de mers într – o curbă la stânga, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu microbuzul în care se aflau 6 persoane. Microbuzul, care efectua transport persoane pe ruta Padina-București, era condus de un bărbat de 34 de ani. În urma impactului, șoferului autoturismului a fost rănit, la fel și un pasager din aceeași mașină. Nicio persoană din microbuz nu a avut de suferit.

În urma testării cu aparatul Drager, în cazul șoferului autovehiculului rezultatul a indicat o valoare de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce  în cazul  șoferului microbuzului rezultatul a fost negativ.

Polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări. La ora redactării acestei știri, traficul este blocat pe DN 2, la ieșire din municipiul Urziceni către București.