Actualitate Social

MII DE BUZOIENI AU RĂMAS FĂRĂ APĂ CALDĂ LA ROBINETE. O avarie majoră a apărut la Școala nr. 6

O avarie majoră a lăsat fără apă caldă la robinet o bună parte dintre buzoienii racordați la sistemul centralizat de încălzire. Conducta principală de termoficare s-a spart în zona Școlii nr. 6 din municipiul Buzău, iar până la remedierea defecțiunii 25 % dintre abonații RAM Termo Verde vor sta fără apă caldă la robinete.

Avaria a apărut luni, în timpul executării unor lucrări în curtea Școlii nr 6 de pe strada Victoriei. Conducta de termoficare s-a spart, motiv pentru care a fost nevoie de întreruperea furnizării agentului termic în zona străzii Victoriei dar și pe alte câteva străzi din oraș. Potivit conducerii RAM Termo Verde, circa 25% dintre clienții regiei sunt afectați de această avarie. În prezent se lucrează pentru remedierea problemei însă intervenția va fi de durată, estimează oficialii fabricii de căldură din Buzău.

De luna aceasta, RAM Termo Verde, noua societate care se va ocupa de sistemul centralizat de încălzire din municipiul Buzău, furnizează agent termic doar în anumite zone ale municipiului. Cartiere întregi, precum Dorobanți, Micro 5 sau zona CFR, au fost debranșate de la sistem, după ce în aceste zone rămăseseră foarte puțini buzoieni abonați la RAM.