Actualitate

(UPDATE) Misiune de salvare la Nișcov. Două persoane au căzut cu ATV-ul într-o râpă

UPDATE: Salvatorii au reușit să localizeze cele două persoane care au cerut ajutor după ce au căzut cu ATV-ul într-o râpă. Atât femeia, cât și bărbatul prezintă mai multe traumatisme. Vor primi îngrijiri medicale la fața locului iar ulterior vor fi transportați la Urgențe.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Salvatorii din Buzău sunt în alertă. Au fost chemați în sprijinul a două persoane implicate într-un accident între Nișcov și Cândești. Din primele date, este vorba despre un bărbat și  o femeie. Cei doi se aflau pe un ATV iar la un moment dat vehiculul s-a răsturnat și au căzut într-o râpă. Cele două persoane au reușit să iasă din prăpastie dar nu reușesc să se întoarcă pentru că ATV-ul a rămas în râpă.

Bărbatul a reușit să sune la 112 și să ceară ajutor, spunând că femeia cu care se afla pe ATV a fost rănită. Nu a putut însă să specifice exact locul în care se află. Salvatorii mențin legătura prin telefon cu cei doi pentru ca echipele care au plecat în căutarea lor să îi găsească urgent, înainte de lăsarea serii.

“În acest moment se comunica telefonic cu aceștia pentru a putea fi localizați. Din discuții rănile nu ar pune în pericol viata persoanei. La fata locului au fost dislocate echipa de căutare salvare cu un ATV și un echipaj SMURD, în sprijin intervenind și echipaje de politie și jandarmi”, anunță ISU Buzău.

Etichete