Actualitate

MISTERUL UNUI CADAVRU GĂSIT PE CÂMP, LA CRUCEA COMISOAIEI. Polițiștii nu știu ce să creadă

Descoperire macabră, pe marginea  DN 2 E 85, la Crucea Comisoaiei, în județul Buzău. Un cadavru în stare avansată de putrefacție a fost descoperit de un localnic care, șocat de cele ce i-au văzut ochii, a sunat la 112.

Ajunși la fața locului, polițiștii criminaliști au început cercetările. Ancheta decurge anevoios pentru că este vorba despre un cadavru în stare avansată de putrefacție. Din primele cercetări, rezultă că victima ar fi un bărbat în vârstă. Dat fiind situația în care se află cadavrul, nu se poate stabili la acest moment dacă persoana respectivă a suferit leziuni. Pe de altă parte, nu pare a avea semnalmentele vreunei persoane care să fi fost dată dispărută în ultima vreme.

Polițiștii buzoieni au deschis o anchetă pentru a stabili identitatea bărbatului găsit mort pe câmp, la circa cinci metri de șoseaua europeană, dar și împrejurările în care a survenit decesul.

Anchetatorii iau în calcul orice variantă.

Victima poate să fi decedat pe câmp din cauze naturale, însă există posibilitatea să fi fost și victima vreunui accident rutier ori a unei agresiuni.