Social

MOARTE INEXPLICABILĂ, LA LIPIA!

Un bărbat din Lipia, comuna Merei, și-a pierdut viața miercuri după amiază, la scurt timp după ce pompierii lichidaseră incendiul care îi cuprinsese anexele gospodărești.

Pompierii din Buzău au fost chemați miercuri după amiază să stingă focul ce cuprinsese o anexă gospodărească din Lipia. Ajunși la fața locului, salvatorii au stabilit că incendiul se manifesta pe o suprafață de circa 25 mp la o anexă dar în același timp ardea și circa 1 t de furaje. Pompierii au intervenit de urgență și au lichidat incendiul. Însă, la finalul intervenției, dintr-o dată, proprietarului în vârstă de 53 de ani i s-a făcut rău. A intrat în stop cardiorespirator și în ciuda intervenției prompte a medicilor care se aflau la fața locului, bărbatul și-a pierdut viața.

Nu se știe ce s-a întâmplat, dacă a fost vorba despre un atac de panică sau de alte afecțiuni. Necropsia va stabili cauza decesului.

Pe de altă parte, pompierii se află la fața locului pentru a stabili ce a declanșat incendiul din gospodăria respectivă.