Actualitate Șansa de Ramnicu Sărat

Moarte șocantă la doar 25 de ani! Alex abia își serbase ziua de naștere. A murit în TIR-ul la care ținea atât de mult (FOTO)

Un tânăr din Rm.Sărat, care împlinise 25 de ani pe 11 septembrie, a murit, miercuri, decesul său provocând o undă imensă de șoc în rândul tuturor celor care l-au cunoscut. Alex era un bărbat în toată firea și nu dădea semne că ar avea vreo suferință. Cauzele morții lui urmează a fi stabilite în urma necropsiei. Cert este că pe corpul său nu au fost găsite de urme de violență. În aceste condiții, nu este exclus ca râmniceanul să fi suferit un infarct sau un accident vascular cerebral.

Alex Nițu era șofer de TIR. Își iubea nespus meseria. Pagina lui de facebook e plină de fotografii în care apare fie la volan, fie lângă mașina pe care o conducea.

Miercuri după amiază,  tânărul abia venise dintr-o cursă. Nimic nu prevestea nenorocirea care va urma.

La un moment dat, cineva a observat că Alex, care era în cabina TIR-ului, este inert și nu mai răspunde.

Patronul societății de transport la care tânărul lucra a fost cel care a sunat la 112 și le-a spus oamenilor legii că angajatul său este în cabină, cu capul în jos și nu mai reacționează.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de Poliție, dar au mers și echipaje SMURD. L-au resuscitat pe tânăr, însă acesta nu și-a mai revenit, fiind declarat decesul.

Alex împlinise 25 de ani pe 11 septembrie. Era un tânăr apreciat. Drept dovadă stau zecile de mesaje care curg pe facebook din partea celor care l-au cunoscut și cărora nu le vine să creadă că drumul lui Alex  s-a curmat atât de devreme.