Actualitate

Moarte suspectă la Scorțoasa. De ce se bănuiește că un bărbat nu ar fi murit de ”moarte bună”

Caz misterios la Scorțoasa, unde un bărbat de aproximativ 75 de ani a murit în condiții care, în acest moment, sunt considerate suspecte. Surse de presă au precizat pentru Șansa News că bărbatul ar fi decedat în urmă cu aproximativ o săptămână, iar trupul său a fost găsit în casă. Buzoianul era în putere, muncea la câmp, avea o viață activă, așa că vestea morții sale i-a șocat pe săteni. Oameni au început să-și pună întrebări, iar informațiile cum că n-ar fi murit de „moarte bună” au pus pe jar comunitatea.

Procurorii au început deja o anchetă, iar trupul bărbatului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală. Reprezentanții Spitalului Județean Buzău au confirmat că trupul neînsuflețit a fost ținut mai multe zile la SML, fiind prelevate mai multe probe în vederea investigațiilor.

Aceleași surse au precizat că, în timpul necropsiei, medicii legiști ar fi găsit leziuni suspecte, fiind necesare investigații mai amănunțite. Probele prelevate vor fi analizate la Institutul de Medicină Legală București, care vor stabili exact din ce cauză a murit bărbatul și mai ales dacă aceasta a fost naturală sau violentă.

Între timp, procurorul de caz și-ar fi dat acordul ca trupul să poată fi ridicat de la SML în vederea înhumării.