Actualitate

”Moartea din Carpați” a primit KO de la polițiștii din Buzău. Moroșanu, lăsat fără permis după ce a fost prins la Limpeziș cu 154 la km/h

Foto: ProSport Arhiva
Foto: ProSport Arhiva

Luptătorul de K1, Cătălin Moroșanu, a primit un KO de la polițiștii de la Serviciul Rutier al Inspectoratului Județean de Poliție Buzău.

Moroșanu a fost lăsat pieton pentru 90 de zile dar a primit și o amendă în valoare de 1305 lei, după ce a fost prins conducând cu viteză prea mare în afara localității Limpeziș.

Moroșanu supranumit ”Moartea din Carpați” se afla la volanul unui bolid Mercedes și rula dinspre Galați spre Capitală atunci când a fost filmat de radar cu o viteză de 154 de km la oră.

A fost tras pe dreapta de polițiști, care, deși l-au recunoscut, nu au stat pe gânduri și au aplicat legea, luându-i permisul și amendându-l pentru viteza prea mare cu care rula pe șoseaua europeană, un drum care a luat atâtea vieți în ultimii ani.

Sportivul nu a vociferat, a semnat procesul verbal și și-a asumat greșeala.

Moroșanu nu este la prima abatere în trafic. În 2017, a fost lăsat pieton de polițiști la Vaslui iar anul acesta a fost prins băut la volan, în Capitală.

Detalii despre incidentul din primăvară, AICI