Actualitate

Mobilizare la Boboc. De ce vine ministrul Apărării la Baza Aeriană

Foto arhiva

Ministrul Apărării, Vasile Dâncu, este așteptat, mâine, la Baza Aeriană de la Boboc. Oficialul va ajunge acolo pentru a decora drapelul de luptă al unității, în cadrul unei ceremonii.

Prin Decret prezidențial, instituției militare a Forțelor Aeriene din județul Buzău i-a fost conferit Ordinul „Virtutea Aeronautică” în grad de Cavaler, cu însemn de pace, pentru militari. Decorația a fost acordată cu prilejul împlinirii a 110 ani de la înființarea primei școli militare de pilotaj, în semn de apreciere a înaltului profesionalism şi a rezultatelor remarcabile obținute de personalul unității în îndeplinirea misiunilor specifice.

“Ministrul apărării naționale, Vasile Dîncu, va decora vineri, 1 aprilie, de la ora 10.00, Drapelul de Luptă al Bazei Aeriene de Instruire şi Formare a Personalului Aeronautic „Aurel Vlaicu”, în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Boboc.  Prin Decret prezidențial, instituției militare a Forțelor Aeriene din județul Buzău i-a fost conferit Ordinul „Virtutea Aeronautică” în grad de Cavaler, cu însemn de pace, pentru militari, cu prilejul împlinirii a 110 ani de la înființarea primei școli militare de pilotaj, în semn de apreciere a înaltului profesionalism şi a rezultatelor remarcabile obținute de personalul unității în îndeplinirea misiunilor specifice, precum şi pentru contribuția adusă la promovarea imaginii Armatei României.

Cu acest prilej, aeronave ale Forțelor Aeriene Române vor survola zona de desfășurare a ceremoniei”, se arată într-un ocmunicat de presă remis de MapN.