Actualitate POLITICĂ

Moment de reculegere la ședința Consiliului Județean: ”O persoană echilibrată care a acționat cu bună credință”

Ședința de joi dimineața a Consiliului Județean a debutat cu un moment de reculegere ținut de aleșii județeni, dar și de ceilalți participanți. Propunerea a fost adresată de președintele Petre Emanoil Neagu care, înainte de debutul lucrărilor, a făcut anunțul trecerii în neființă a unui fost consilier județean. Este vorba despre râmniceanul Felix Corneliu Rache care a fost consilier județean timp de două mandate, în perioada 2000-2008. Acesta s-a stins din viață, la vârsta de 74 de ani. Vestea i-a suprins pe cei mai mulți dintre actualii consilieri județeni, unii dintre ei fiind foști colegi cu Cornel Rache în miniparlamentul județean.

Felix Corneliu Rache era membru PNL, dar nu mai participa la activitatea politică. El predase ștafeta fiului său, Felix Rache, actual consilier județean și vicepreședinte al CJ Buzău.

”O persoană echilibrată care și-a exercitat tot timpul mandatul cu bună credință, iar propunerile și intervențiile sale în plen sau în comisii au vizat, întotdeauna, iinteresul public.” a declarat, joi, Mirela Oprea, director al Direcției Juridice și Administrație Publică Locală în cadrul CJ Buzău.