Divertisment

Monica Anghel, minus 30 de kilograme. “Nu aș fi slăbit în vecii vecilor…”

Monica Anghel arată senzațional la 50 de ani și a demonstrat că 30 de kilograme se pot da jos, însă cu multă determinare. A câștigat lupta cu kilogramele în plus și și-a schimbat total stilul de viață. Mulți s-au întrebat cum a reușit să slăbească atât de mult, iar răspunsul a venit.

Artista a fost nevoită să slăbească, după ce a aflat că se confruntă cu diferite probleme de sănătate. Astfel, ea a început să adopte un stil de viață mai sănătos, să fie mult mai atentă la ceea ce mănâncă și să facă sport. Procesul a fost unul lung și de durată, reușind să dea 30 de kilograme jos într-un an și trei luni. De când și-a schimbat stilul de viață, face sport, are un meniu echilibrat și a renunțat la alcool aproape complet. Conform spuselor ei, de când a aflat că acesta dă poftă de mâncare, a început să-l evite. 

“Am slăbit 30 de kilograme într-un an și trei luni. Nu aș fi slăbit în vecii vecilor dacă nu aveam o problemă de sănătate. Eu sunt o tipă comodă, nu a fost o chestie de cochetărie. Am fost operată pe coloană, de urgență, cu dublă hernie de disc, cu o pareză de 98 la sută pe piciorul drept. După operație, care a fost OK, am urmat un program de recuperare de un an și trei luni. Fac sport în fiecare zi. Și datorită băiețelului meu care merge la kempo, de trei ori pe săptămână. La început, îl așteptam în mașină, câte două ore și jumătate. Apoi, am vorbit cu sensei-ul lui, care m-a lăsat să mă antrenez lângă locul unde fac ei antrenament.”, a povestit Monica Anghel.