POLITICĂ

NEAGU ÎI RĂSPUNDE LUI TOMA, ÎN LEGĂTURĂ CU O POSIBILĂ CANDIDATURĂ LA CONSILIUL JUDEȚEAN BUZĂU. “Posibil să ne luptăm. De ce nu?” (VIDEO)

An nou, probleme vechi  între cei doi fruntași social democrați buzoieni, Petre Emanoil Neagu și Constantin Toma. 

Prezent în emisiunea Focus News de la Focus Tv, Petre Emanoil Neagu a comentat, joi seară, declarația recentă a primarului Toma care a precizat la o emisiune televizată că ar fi tentat ca la sfârșitul actualului mandat să nu mai candideze pentru șefia Palatului Comunal ci să meargă la președinția Consiliului Județean. Deși a declarat că ar face un pas în spate și ar lăsa loc liber altor pretendenți mai tineri la șefia Consiliului, Neagu nu a exclus total varianta ca peste 4 ani să candideze din nou, inclusiv împotriva lui Toma, dacă acesta se va reorienta și va abandona Primăria pentru județ.

Tot la Focus Tv, Petre Emanoil Neagu a dezăluit joi seară că își menține decizia de a nu mai ocupa nici o funcție politică în PSD, decizie anunțată la finele anului trecut. Deși demisia nu s-a materializat întrucât de ea trebuie să ia act Biroul Politic Județean al PSD, Neagu a spus ferm că lasă loc altor pesediști care au mai mult timp să se ocupe de politică:

Neagu a menționat că în luarea deciziei de a părăsi funcția de președinte executiv al PSD au stat mai multe motive, inclusiv unele dezamăgiri pe care le ar fi trăit .

Petre Emanoil Neagu spune că în afara statutului de simplu membru de partid, nu vrea să mai audă de vreo funcție în PSD.

Autorul știrilor

Cristina Sterian

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Niciodata Toma nu il va invinge pe Neagu! Pentru ca Neagu e un om judecat, harnic, istet, manierat, calculat, solidar, care stie nevoile buzoienilor, pe care ii respecta. In campania pentru locale, Toma a fost plimbat ca un catelus prin tot judetul (nu stiu de ce prin judet), alaturi de Neagu, luandu-i acestuia din voturi. Toma e un afacerist feroce, insensibil, arogant, un prost manager, care si-a batut joc de banul public pe tot felul de prostii. Cum sa-l compari pe Toma cu Neagu, cand Neagu este pe locul 1 pe tara la atragerea de fonduri europene, in timp ce Toma n-a fost in stare in 4 ani sa atraga macar 1 leu bani europeni! Bașca, mai are si un dosar penal pentru deturnare de fonduri europene. Hai sa fim seriosi! Neagu e un bun gospodar, in timp ce Toma e doar un bun falimentator.