Actualitate Divertisment

Nicolae Botgros, cu mâna pe valiză de frica războiului

Maestrul Nicolae Botgros susține că majoritatea oamenilor din Republica Moldova au deja o mână pe valiză. Acesta a recunoscut că va veni în România la prietenii săi, în cazul în care războiul va escalada în țara sa.

“O mână o avem deja pe valiză. Dacă se întâmplă ceva, nu avem altă variantă. Iar eu mă consider un tip norocos, căci am rude, cumetri și mulți prieteni în România. Din acest punct de vedere, nu-mi fac griji, voi avea unde să stau. Dar alții?’, a spus artistul.

Cântărețul susține că oamenii din Republica Moldova se așteptau ca după terminarea pandemiei, să se întoarcă la viața lor normală. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil, din cauza atacurilor rusești împotriva Ucrainei. Atât artistul cît și cunoscuții săi sunt extrem de panicați de întreaga situație dintre Ucraina și Rusia. Acesta susține că se uită la vecinii lor și se tem că în viitorul apropiat, ei le vor lua locul.

“Stăm cu frică, nici încolo, nici încoace. Nu știm ce ne așteaptă și ne gândim la ce e mai rău. Plus că peste tot s-a instalat deja o mare tristețe! Ne uitam la ucrainenii ăia săracii, dar cred că mai toți ne gândim că ne va veni și nouă rândul, poate mai devreme decât ne imaginăm. Nici nu cred că putem scăpa, când avem de-a face cu un om care a trăit ca un sălbatic, pe drum, și care acum conduce destinele unui popor.”, a declarat Nicolae Botgros.