Divertisment

Noi disensiuni apar între Constantin Enceanu și Niculina Stoican

Noi disensiuni apar între doi artiști extrem de îndrăgiți. Constantin Enceanu și Niculina Stoican nu sunt în cele mai bune zile, după ce artistul de muzică populară a dat-o în judecată pe colega sa de breaslă, în această vară. Tensiunile persistă, deși părea că au o relație de prietenie, iar Constantin Enceanu a lansat o acuzație la adresa Niculinei Stoican. Totul are legătură cu anii de carieră ai îndrăgitului cântăreț de muzică populară.

Constantin Enceanu s-a declarat deranjat de faptul că a fost evaluat de curând, de o comisie a Ansamblului ”Maria Tănase”, pentru a avansa în grad profesional, având în vedere experiența sa îndelungată în folclor. Ansamblul este condus de Niculina Stoican, iar solistul că aceasta a ținut dinadins să fie supus unei examinări.

Constantin Enceanu a trebuit să cânte o doină, să descifreze un solfegiu și să răspundă la niște întrebări de ordine interioară. A îndeplinit cerințele, obținând punctaj maxim, dar consideră că testarea a fost o ambiție a Niculinei Stoican.

Interpretul este supărat că de 18 ani nu a mai fost avansat în grad profesional, deși a demonstrat că este un cântăreț profesionist. Drept urmare, Constantin Enceanu cere Ansamblului ”Maria Tănase” plata diferențelor salariale pentru intervalul 2018-2020. Acestea reprezintă remunerația care i s-ar fi cuvenit dacă ar fi fost de atunci promovat la gradul profesional IA.