Divertisment

Corina Chiriac a împlinit 74 de ani. Frumusețe, eleganță, talent, dar ghinion în dragoste

Corina Chiriac a împlinit 74 de ani. Artista nu este doar una dintre cele mai iubite cântărețe din România, cu o carieră de șase decenii în spate, dar a făcut tot timpul parte din topul celor mai frumoase și curtate românce.

Vârsta este doar un număr acum pentru Corina Chiriac. La 74 de ani, artista este la fel de frumoasă și energică, este în continuare prezentă în emisiuni radio și TV, la festivaluri de muzică și de film.

Corina Chiriac a fost dintotdeauna o femeie superbă, care a frânt multe inimi, inclusiv pe ale unor bărbați celebri din showbiz. Cu toate astea, a fost căsătorită o singură dată. Mariajul ei cu omul de afaceri Virgil Atanasiu, de care a divorțat în anul 2007, a durat doar patru ani.

M-am îndrăgostit foarte târziu. Prima oară m-am îndrăgostit la 26 de ani. În seara aia mi-am dat seama, aveam nod în stomac, mă fâstâceam, eu care sunt vorbăreaţă.

O femeie de o frumusețe aparte, neconvențională, Corina Chiriac a avut și un șir de iubiți celebri. În tinerețe, a avut o aventură cu seducătorul dar instabilul fotbalist Alexandru Boc, apoi a trăit o poveste nebună de iubire cu Ovidiu Lipan-Țăndărică și era gata-gata să se mărite cu cel mai mare cântăreț din Cehoslovacia – Karel Gott.

Eu am vrut să fiu o femeie independentă cu propria carieră. Tata m-a încurajat să am propria mea independență financiară și mereu îmi spunea că niciodată nu se știe în viața asta. Și bine a zis. Poți să ai o familie, dar nu poți ști ce se întâmplă. Cred că este mai ușor de suportat viața în doi, dacă partenerul te sprijină.a spus Corina Chiriac.