Actualitate

NOI ETAPE ÎNCHEIATE PENTRU AUTOSTRADA PLOIEȘTI-BUZĂU! Investigațiile geotehnice sunt gata, la fel și studiile de fezabilitate

Noi etape încheiate în ceea ce privește viitoarea autostradă care va trece prin Buzău. Au fost finalizate investigațiile geotehnice și studiile de fezabilitate pentru loturile Ploiești – Buzău și Buzău – Focșani, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. În plus, au fost predate și studiile de fezabilitate pentru aceste două tronsoane din șoseaua de mare viteză. Pentru tronsoanele Ploiești – Buzău și Buzău – Focșani din Autostrada A7, investigațiile geotehnice au fost încheiate și se află în curs de elaborare testele de laborator, conform informațiilor de pe harta interactivă cu situația proiectelor de infrastructură rutieră. În plus, a fost predat zilele trecute și studiul de fezabilitate pentru tronsonul Buzău – Focșani, după cel înaintat luna trecută, pentru tronsonul Ploiești – Buzău.

Autostrada A 7 se va întinde la Ploiești până la Pașcani, iar o secțiune din aceasta este deja deschisă. Este vorba despre o porțiune de 16 km din centura orașului Bacău, care se suprapune cu traseul autostrazii A7, pe care se circulă de luna aceasta. Drumul de mare viteză ce va lega Capitala de Moldova va avea o lungime totală de circa 340 de km. 

Mai multe detalii despre acest subiect pe www.economica.net.

Etichete