Actualitate

Nu a acordat prioritate! În ce stare sunt victimele accidentului de la CA Rosetti

UPDATE: Potrivit polițiștilor, a fost un impact frontal între două mașini:

”Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba despre o coliziune între un autoturism condus pe direcția Buzău către Brăila, de către un șofer în vârstă de 75 de ani și un autocamion condus pe sensul opus de mers, de către un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Prahova. În urma impactului, autoturismul a ricoșat în mașina ce îl preceda, condusă de un bărbat de 59 de ani, din Târgoviște”, spun reprezentanții IPJ Buzău.

Știrea inițială: Traficul rutier este în continuare blocat pe șoseaua Buzău – Brăila, la CA Rosetti, unde s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule. Nu există însă cozi de mașini, întrucât polițiștii care cercetează la fața locului au deviat circulația prin localitate, tocmai pentru a nu exista blocaje.

Imaginile de la fața locului sunt terifiante și arată că impactul între două din cele 3 mașini implicate a fost deosebit de puternic. Totul, potrivit unor surse de la fața locului, din cauza unei neacordări de prioritate.

3 persoane au fost rănite în urma accidentului, dar dintre acestea doar una singură a ajuns la spital, cu multiple traumatisme.

”În urma accidentului rutier produs in afara localității C.A.Rosetti, din județul Buzău,  la U.P.U. -SMURD a fost transportat un bărbat in vârstă de 75 de ani, care a suferit policontuzii prin accident rutier, cu traumatism cranio-cerebral fără pierdere de cunoștință, contuzie coloana cervicală, traumatism membru superior stâng, traumatism toraco-abdominal. Pacientul este stabil hemodinamic si respirator, in curs de investigații”, transmit reprezentanții Spitalului Județean Buzău.