Actualitate

Nuntă mare! O artistă îndrăgită a îmbrăcat rochia de mireasă

O ascultăm la Focus Fm și o îndrăgim mult!

Georgiana Marina, una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară s-a căsătorit cu Cătălin Seling.

Cătălin Seling, până acum partener de scenă al artistei, a devenit și partenerul său de viață într-o ceremonie plină de emoție și bucurie. Nunta celor doi a fost  cu siguranță un moment foarte așteptat și va rămâne în memoria lor și a celor dragi ca fiind o zi de poveste.

Starea civilă a fost înregistrată cu o săptămână înainte, iar marți, 23 ianuarie, cuplul a sărbătorit cununia religioasă și petrecerea într-un cadru impresionant. Cei 600 de invitați au umplut sala, printre care familia, colegi de breaslă, prieteni și cunoștințe, nunta lor a fost un eveniment de neuitat.

Petrecerea, care a durat până dimineață, a fost animată de artiști cunoscuți la nivel național, precum Adi de la Vâlcea, Ioan Dodoi, Puiu Codreanu, Marian Pavel.

Cu privire la ținute, Georgiana Marina a strălucit într-o rochie excepțională creată de designerul vestimentar sătmărean Ioana Călin. Rochia a fost formată din două piese, sirenă și prințesă, reușind să pună în valoare frumusețea artistei. Costumul mirelui a fost achiziționat din București, completând perfect ansamblul elegant al celor doi proaspăt căsătoriți.

Nașii, Andrada și Paul Morar, au adus un plus de căldură și susținere evenimentului, iar nașul, un artist iubit în tot Ardealul, a contribuit la atmosfera artistică a zilei. Georgiana Marina și Cătălin Seling au exprimat bucuria și recunoștința lor pentru prezența celor dragi, transformând nunta lor într-un capitol memorabil din povestea lor de iubire.