Actualitate

O altfel de misiune pentru piloții de la Boboc! La fel ca și în aer, și pe pământ ”stăpânii cerului” fac minuni (Foto)

”Raportăm: misiune îndeplinită!” Sunt cuvintele care au încheiat o zi cu o altfel de misiune pentru piloții de la Boboc. Mai emoționați ca atunci când brăzdează cerul la manșa celor mai puternice aeronave dar cu la fel de multă determinare, câțiva tineri de la Școala de Instruire Interarme a Forțelor Aeriene, coordonați de caporalul Alexandru Dobre, au adus bucurie pe chipurile unor copii și bătrâni greu încercați de soartă. Gestul, care demonstrează încă o dată că ”stăpânii cerului” dăruiesc zâmbete și pe pământ , le-au adus zecilor de copii și bătrâni aflați în grija unor fundații și centre speciale garanția că vor avea hrană sănătoasă în această iarnă.

Întraga acțiune a fost pusă la cale de caporalul Alexandru Dobre care împreună cu echipa sa a colectat zece mii de pet-uri. Ulterior sticlele din plastic au fost duse la unul dintre centrele comerciale din municipiul Buzău care derulează în această perioadă campania ”Plata cu PET”.

Astfel, în schimbul celor zece mii de PET-uri, militarii au primit o tonă de legume și fructe. Întreaga cantitate a ajuns la Centrul de Educație Incluzivă și Fundația Sfântul Sava din municipiul Buzău astfel că, cel puțin pentru câteva săptămâni bune, aceștia vor avea mesele îmbelșugate.