Actualitate

O campioană olimpică ajunge la Buzău. Va fi distracție în apă și un spectacol de lasere nocturn

Două zile de distracție în apă și un spectacol de lasere nocturn așa cum nu a mai fost niciodată la Buzău.  Evenimentul va avea loc în perioada 29-30 iulie, iar la deschiderea oficială va participa campioana olimpică, laureată cu aur și cu argint la Jocurile Olimpice de la Seul 1988, Dana Paula Ivan.

Este vorba despre a treia ediție a ,,Vâslim la caiace și zâmbim fără limite” , singurul eveniment care oferă posibilități de distracție și pentru persoanele cu dizabilități. De altfel, mottoul evenimentului organizat alături de  Asociația Îmbunătățirea Vieții este terapia prin sport, iar în cele două zile, participanții se vor putea bucura de plimbări cu caiacul pe luciul de apă din Parcul Tineretului. Asta după ce vor asista la o demonstrație de caiac slalom și freestyle.

”Primăria Municipiului Buzău și Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” Buzău susțin evenimentele incluzive, unde persoanele cu dizabilități au parte de momente minunate, alături de toți ceilalți cetățeni, de orice vârstă. Astfel, pe 29 și 30 iulie, vă invităm la cea de-a III-a ediție a ,,Vâslim la caiace și zâmbim fără limite” în parcul Tineretului, alături de Asociația Îmbunătățirea Vieții, ce promovează terapia prin sport și incluziunea persoanelor cu dizabilități”, a scris Oana Matache pe pagina de socializare.

Organizatorii au pregătit un program încărcat cu distracție atât pe apă cât și pe uscat. Astfel, participanții vor avea ocazia să participe la ateliere, la jocuri și să facă mult sport. După o zi plină de activități, după lăsarea întunericului, organizatorii au pregătit un spectacol de lasăre, unic în țară.

”La spectacolul nocturn cei care veți fi prezenți veniți cu cât mai multe lumini, să facem cel mai mare și luminat parc din țară!”, este invitația organizatorilor.  Evenimentul se va încheia duminică cu o festivitate de premiere.

Iată programul complet al evenimentului:

  • SÂMBĂTĂ 29 IULIE / SPECTACOL LASERE

16.00 DESCHIDEREA OFICIALĂ / Invitata (DNA PAULA IVAN campioana olimpică, laureată cu aur și cu argint la Jocurile Olimpice de la Seul 1988)

16.30 DEMONSTRATIE CAIAC SLALOM SI FREESTYLE

18.00  20.00 ANIMATIE PICTURA PE FATA /MASCOTE

18- 22- PLIMBARE  CU CAIACUL

19- 20- MOMENT ARTISTIC CHITARA CLASICA

20- IMPARTIT CADOURI LUMINOASE/BALOANE

22- 24 SPECTACOL LASERE (UNIC ÎN  BUZĂU ȘI ÎN TARA)

  • DUMINICĂ 30 IULIE

10- 15 PLIMBARI CU CAIACUL

10- 15 ANIMATIE/PICTURA PE FATA, BALOANE MODELABILE,BALOANE SAPUN

11- 13 MASCOTE

11-13 ANTRENAMENTE SPORTIVE  CU INSTRUCTORII JANDARMERIEI  BUZAU

11-13 ATELIERE INTERACTIVE CU POLITIA BUZAU PENTRU PREVENIREA VICTIMIZARII SI INTEGRAREA SOCIALA

11-14 CABINA FOTO

11-14 TIR CU ARCUL

11- 15 jocuri terapeutice SI RECREATIVE, DARTS, TROTINETĂ, SAH , BASXCHET,TENIS MASĂ-TENIS CÂMP

DARTZ ,TROTINETA,  SAH,BASCHET/ TENIS/ MASA /TENIS CAMP/ BASCHET

11-15 PLIMBARE  MOTOCICLETE CU ATAS

12-15 PREZENTARE INTRUMENTE POPULARE /INITIERE

12-14 CONCURS BARCUTE DIN HARTIE PE LAC

12-15 CONSTRUCTII AEROMODELE  DIN BAHETE SI CARTON

12- 15 ACTIVITATI TERAPEUTICE  PRIN ARTE MARTIALE  SI TERAPIA 3C

15.00  CONCURS PISTOL APĂ

16.00 INCHEIEREA EVENIMENTULUI

PREMIERE

SUPRIZE