Actualitate

O clipă de neatenție îi putea costa viața. Doi soți din Buzău au scăpat, ca prin minune, cu răni ușoare în urma unui accident rutier (Foto)

Doi soți din Buzău au trecut prin clipe de groază joi, după ce mașina cu care circulau a ieșit de pe carosabil și s-a oprit într-un șanț. Au avut însă noroc cu carul. Autoturismul s-a oprit într-un șanț, iar rănile suferite de cei doi soți au fost ușoare.

Accidentul s-a produs în jurul prânzului, pe DJ 203 I, la Cotorca. La un moment dat, cel mai probabil într-o clipă de neatenție, șoferul a pierdut controlul volanului. Mașina a ieșit de pe șosea, a pătruns pe câmp și s-a oprit într-un șanț.

Cum accidentul s-a produs aproape de județul Ialomița, salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au ajuns la locul respectiv cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. Totodată, și un echipaj al SAJ Buzău a fost direcționat spre locul evenimentului.

Din fericire, cei doi soți aflați în mașină, un bărbat de 55 de ani și o femeie de  51 de ani, au scăpat cu răni ușoare. Ei au ieșit singuri din autoturism. Au primit îngrijrii la locul intervenției iar ulterior au fost transportați la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații amănunțite.