Actualitate

O companie multinațională căută forță de muncă în Buzău. Alte sute de job-uri sunt ofertate la bursa locurilor de muncă

Șansă de angajare pentru șomerii buzoieni. În doar două zile, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă va organiza bursa locurilor de muncă. Evenimentul a adunat deja zeci de agenți economici din Buzău care au nevoie de sute de persoane. Printre ofertele puse la bătaie se numără și cea venită din partea unei companii multinaționale care are nevoie de 150 de angajați, în domeniul cablajelor auto.

Pe 14 octombrie, atât în municipiul Buzău cât și în restul orașelor din județ, va fi organizată bursa locurilor de muncă. Până luni erau deja anunțate aproape 600 de locuri de muncă, atât pentru persoanele cu studii medii sau chiar muncitorii necalificați cât și pentru buzoienii cu studii superioare.

Ionel Tociu, directorul AJOFM Buzău, a anunțat la Focus News că patronii au nevoie de ingineri TCM, proiectanți, ingineri constructori. Cele mai multe dintre posturi, circa 96%, se adresează muncitorilor calificați.

Printre angajatorii care și-au anunțat prezența la bursă se numără și compania care a deschis o fabrică la Buzău, în urmă cu doi ani, și caută muncitori în domeniul cablajelor auto.

Angajatorul vrea să-și dubleze capacitatea de producție și caută 150 de muncitori.