Actualitate

(UPDATE) O fetiță de 5 ani cu probleme de sănătate a dispărut. La 50 de metri de casa ei e râul Buzău. Zeci de oameni o caută pe furtună

Update: Peste noapte, fetița nu a fost găsită. Căutările s-au desfășurat pe tot parcursul nopții, însă au fost în zadar. Micuța este căutată în continuare de zeci de oameni.

Știre initiala:Poliţiştii buzoieni sunt în alertă după dispariția unei fetițe de 5 ani și 7 luni, cu probleme de dezvoltare, care a dispărut acasă. Copila are doar pantaloni scurți pe ea, este desculță iar în zonă plouă la ora postării acestei știri. Zeci de oameni o caută în miez de noapte, disperarea tuturor fiind cu atât mai mare cu cât la circa 50 de metri de casa familiei fetitei e râul Buzău.

Polițiștii au fost sesizaţi joi seară, in jurul orei 21.45, despre dispariţia minorei Scarlat Raisa Florentina, de 5 ani și 7 luni.
Micuța a plecat de acasă, din comuna Săgeata, sat Găvănești în seara de 1 iulie în jurul orei 21.30.

Copila a ieșit din curte în timp ce părinții erau acasă, doar un moment de neatenție, când aceștia au intrat în casă, fiind suficient pentru ca micuța să dispară. Problema și mai mare este că la circa 50 de metri de casa familiei e râul Buzău.

O altă problemă este faptul că în zonă a început să plouă. Fetița este căutată de peste 25 de polițiști, jandarmi și pompieri.
La momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu pantaloni scurți de culoare roșie, fără articol vestimentar în partea de sus a corpului, desculță.
Aceasta are un înălţime, aproximativ 22 kg, păr şaten, lung, ochi caprui, ten alb.
Minora este diagnosticată cu dizabilități de dezvoltare și nu răspunde când este strigată pe nume. 
Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie!