Actualitate

O MAMĂ ȘI CEI DOI COPII AI SĂI, RĂNIȚI ÎN ACCIDENT, LA SPĂTARU. Trei mașini implicate (FOTO)

O tânără de 33 de  ani și cei doi copii ai ei, de 4 și respectiv 7 ani, au fost răniți, marți, într-un accident rutier produs la Spătaru, pe DN 2 E 85. Cele trei victime au ajuns la Spitalul Județean Buzău.

Din primele date, în accident au fost implicate 3 autoturisme, toate deplasându-se pe direcția București Buzău. Nu se știe în ce împrejurări, cele 3 vehicule s-au lovit succesiv. În ultima mașină implicată în carambol se afla familia din Focșani. Mama, o femeie de 33 de ani, se afla pe scaunul din față dreapta, iar cei doi copii erau pe bancheta din spate. După ce mașina lor s-a lovit de vehiculul din față, mama și cei doi copii au fost răniți ușor.

”Din primele date de la fața locului, accidentul de circulație s-a produs în urma unor coliziuni față-spate între 3 autoturisme care se deplasau dinspre București către Buzău și la volanul cărora se aflau următorii șoferi – un bărbat de 42 de ani din Vrancea, o femeie de 51 de ani din Vrancea și o femeie de 60 de ani din București.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a trei pasageri din mașina condusă de bărbatul din Vrancea, o femeie în vârstă de 33 de ani și 2 minori în vârstă de 3 respectiv 7 ani.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză fost întocmit dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul.”, transmite IPJ Buzău.

Femeia  a suferit o fractură la nivelul antebrațului stâng. Copilul în vârstă de 7 ani a fost diagnosticat cu un traumatism toraco-abdominal iar minorul de 3 ani a suferit un traumatism cranio cerebral minor. Victimele sunt sub supraveghere medicală si în curs de investigații.

”La U.P.U. a Spitalului Județean de Urgență Buzău au fost transportate 3 persoane, victime ale unui accident rutier. Este vorba despre o femeie în vârstă de 33 de ani, din Focșani, si cei doi copii ai săi, în vârstă de 4 ani, respectiv 7 ani. Cele 3 victime au fost rănite ușor, mămica a suferit o fractură la nivelul antebrațului stâng. Copilul în vârstă de 7 ani a suferit un traumatism toraco-abdominal iar cel în vârstă de 4 ani a suferit un traumatism cranian minor cu plagă deschisă parietală. La acest moment, cele trei victime sunt sub supraveghere medicală si în curs de investigații”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Buzău, Adriana Bunilă.

Mica Publicitate