Divertisment

O vânzătoare din Potoceni uimește juriul Românii au Talent. 4 de DA pentru buzoiancă

Doamna Nicoleta Șerban, o simplă vânzătoare din Buzău, a venit la Românii Au Talent și a uimit pe toată lumea cu vocea sa de aur. A interpretat perfect melodia marii artiste Gabi Luncă.

Nicoleta Șerban are 51 de ani și-a descoperit talentul când a fost invitată la o nuntă, unde a cântat o melodie. Nicoleta este din satul Potoceni și este vânzătoare la un magazin alimentar. Toți clienții o cunosc, pentru că Nicoleta cântă toata ziua.

Femeia povestește că nu a avut o viață ușoară alături de fostul soț, care nu a susținut-o în direcția muzicii. Dupa ce s-a recăsătorit, Nicoleta a găsit încurajarea de care avea nevoie. A căutat să-și încerce norocul în muzică, iar un apropiat a învățat-o să cânte muzică lăutarească și așa a ajuns să cânte la evenimente.

A fost înscrisă la Românii au Talent de către nepoata sa, care lucrează în Anglia. Nu a vrut să participe pentru că îi era rușine, dar într-un final și-a luat inima în dinți și a venit, deși îi tremurau picioarele de frică la preselecții. Nicoleta spune că îi place muzica lăutărească, iar idolul ei este Gabi Luncă. 

Juriul și publicul au cântat împreună cu ea „Hopa diri da”. Concurenta s-a simțit onorată și împlinită, pentru că a primit 4 de „DA” și șansa de a merge în etapa următoare.