Divertisment

Trupa ASIA se reunește. Irina, lăsată pe dinafară. Cum se “răzbună”

Vă amintiți de trupa A.S.I.A? Trupa de fete care făcea furori în anii 2000 și a cărei nume era format din inițialele componentelor.

Anca, Sorana, Irina și Anemona au făcut valuri în muzica românească. Vestea bună e că se reunesc, vestea rea e că sunt certate. Nu toate, ci doar o parte. Fetele nu au dorit-o și pe Irina lângă ele la un concert aniversar de 20 de ani. Irina este foc și pară.

După vestea reuniunii trupei, fanii au observat imediat absența Irinei, fata cu codițe, care a lansat o adevărată modă la vremea de succes a trupei. Explicația dată este că ea locuiește în Budapesta și este dedicată vieții de mamă. Artista a reacționat imediat, acuzându-l pe fondatorul trupei și pe fostele colege că nu i-au lansat nicio invitație. Mai mult, aceasta a catalogat gestul ca fiind degradant și înjositor.

Solistele celebrei formații anunță că vor susține un concert spectaculos la Sala Palatului, pe 6 martie. Urmează anul acesta și concerte și un turneu. Locul Irinei e luat de Ianna Novac.

Irina Nicolae s-a arătat dezamăgită de ceea ce s-a întâmplat și ca să sfideze gestul acestora spune că și-a cumpărat un bilet pentru a fi prezentă la concertul de la Sala Palatului, în primele locuri.