Actualitate

O ZI OBIȘNUITĂ, TRANSFORMATĂ ÎNTR-UNA INEDITĂ! Ce s-a întâmplat în curtea Bazei Aeriene Boboc

O zi de neuitat pentru un soldat de la Baza Aeriană Boboc. Andrei Mihai Martin a împlinit astăzi 36 de ani și chiar dacă, timp de două luni trebuie să stea departe de familia sa, astăzi a avut parte de o surpriză total neașteptată.

Totul s-a întâmplat la prima oră a dimineții, când părea că ziua va fi ca oricare alta, chiar dacă pentru Andrei Mihai Martin este una specială. Astăzi, tânărul din Giurgiu își aniversează ziua de naștere. Deși soția și cei doi copii nu îi pot fi alături din cauza restricțiilor impuse de COVID-19, familia și colegii de unitate au pregătit momente speciale pentru tânărul soldat.

Ora 8.30. Ziua începe ca una obișnuită. Trezirea și strângerea în curtea unității pentru ora de instrucție. Soldații își iau locurile în formațiile, când, în locul instructajului, a fost citită o scrisoare de dragoste și dor pentru unul dintre tinerii soldați, fără să se strige numele celui căruia îi era adresată.

” Aniversarea zilei de naștere este un moment special pentru oricare dintre noi. Andrei Mihai Martin urmează în această perioadă cursul de formare a soldaților gradați profesioniști, seria noiembrie 2020 la Baza Aeriană Boboc. Probabil își imagina o zi obișnuită de instrucție, dar soția, împreună cu reprezentanții Bazei și camarazii săi, au reușit amintirea unei zile de neuitat. “Înarmați” cu un mesaj din partea soției și un tort tricolor, am reușit să-i aducem zâmbetul și bucuria. La mulți ani Andrei!”, au scris camarazii lui Andrei pe Facebook.

Cel ce s-a identificat cu destinatarul scrisorii a fost rugat să iasă în fața formației, moment în care Andrei a știut că este vorba despre el , iar cei care s-au gândit să-i facă ziua mai frumoasă sunt soția și cei doi copii, un băiețel de 8 luni și celălalt de 2 ani și jumătate.

În aplauzele colegilor, Andrei a primit scrisoare și s-a bucurat de tortul pregătit chiar la Baza Aeriană Boboc.