Actualitate

O ZONĂ NEREABILITATĂ DE ZECI DE ANI INTRĂ ÎN MODERNIZARE! Lucrările vor începe săptămâna viitoare

Lucrările la Podul de la Drăgaică au intrat pe ultima sută de  metri, iar obiectivul va fi gata chiar la finalul acestei săptămâni. Șantierul a fost vizitat de primarul Constantin Toma care, în această dimineață, a anunțat , printr-un mesaj video pe Facebook, că totul decurge conform planului și că în câteva zile buzoienii care vor trece prin zonă, cu mașina sau pe jos, se vor bucura de condiții civilizate de trafic.

Edilul a anunțat că imediat cum se vor încheia lucrările la podul de la Drăgaică, echipele de muncitori se vor muta într-un alt sector al Buzăului.

Alt proiect finalizat – podul de la Drăgaică

Publicată de Constantin Toma pe Joi, 22 octombrie 2020

”Podul de la Drăgaică a fost o lucrare necesară pentru a îmbunătăți traficul autoturismelor dar și pentru confortul în deplasarea buzoienilor pe trotuar. După ce se va finaliza lucrarea aici, și acest lucru se va face până la finalul săptămânii, această echipă se va muta în zona blocurilor de la Integral. Această zonă, din păcate, nu s-a bucurat niciodată, după anii 90, de reabilitarea străzii, a trotuarelor sau a parcărilor”, a  spus Constantin Toma, primarul municipiului Buzău.

După reabilitare, podul de la Drăgaică va avea un sistem de iluminat modern, pe bază de leduri. De asemenea trotuarele au fost complet refăcute, fiind turnat un nous trat de asfalt, iar balustradele înlocuite cu alte noi și sigure.