Actualitate SPORT

STADIONUL DE ATLETISM, GATA DE INAUGURARE! De când vor avea acces buzoienii pe pistă. Anunț făcut de Clubul Gloria

Stadionul de atletism este gata! La un an de când autoritățile locale au dat startul lucrărilor, au anunțat că buzoienii, sportivii și amatorii de mișcare în aer liber, pot alerga pe pistele moderne.

De luni vom alerga pe noua pistă a Stadionului de Atletism”, a scris pe pagina de Facebook viceprimarul Ionuț Apostu.

Accesul se face pe bază de permis

Totuși, înainte de a merge pe stadionul de atletism, buzoienii trebuie să treacă pe la Clubul Sportiv Gloria pentru a-și lua permisul de acces. Reprezentanții clubului buzoian au anunțat că tichetele vor fi eliberate începând cu 23 octombrie.

”Sport Club Municipal Gloria Buzău dorește să informeze toți iubitorii sportului că începând cu data de 26 octombrie 2020 vor putea utiliza facilitățile noului Stadion de Atletism pentru Competiții și Antrenamente. Astfel, persoanele care au completat formularul de înscriere de pe website-ul clubului nostru, își pot ridica permisul de acces temporar începînd cu 23 octombrie până la sfârșitul lunii (în zilele lucrătoare), între orele 09:00 – 14:00, de la sediul clubului SCM Gloria Buzău”, au anunțat reprezentanții clubului.

Inițial vor fi eliberate permise de acces temporare urmând ca pe viitor utilizatorilor stadionului să le fie eliberate permise de acces securizate și netransmisibile.

Pe de altă parte, pe lângă permisul de acces, la intrarea pe stadion, buzoienii trebuie să completeze un chestionar epidemiologic pentru evaluarea riscului de îmbolnăvire cu Covid-19.

Autoritățile locale au întocmit și un regulament care urmează să fie aprobat de consilierii locali și care poate fi consultat aici.