Divertisment

Olguța Berbec despre Georgiana Lobonț: “o biată fată”. De la ce a pornit discuția

De curând, într-un interviu, Georgiana Lobonț a declarat că îşi doreşte să să se axeze mai mult pe muzică de petrecere pentru că, spune ea, este mult mai căutată şi apreciată de români.

Olguța Berbec, artistă de muzică populară și fără gânduri de a trece într-o altă tabără, a reacționat imediat pe rețelele de socializare. Cântăreața a făcut referire la succesul Andrei, care ține concerte cu muzică populară cu bilete sold out, dorind astfel să o contrazică pe Georgiana Lobonț.

“Andra are sold out, (ca de fiecare dată) la „Tradițional’, iar eu auzeam acum câteva zile o biată fată că s-a apucat de manele, fiindcă muzica populară nu mai este apreciată. Ce?! Cum?!” este mesajul înțepător al Olguței Berbec.

Georgiana Lobonț a recunoscut că a decis să îşi schimbe repertoriul deoarece a constatat faptul că oamenii din zona ei nu mai sunt atât de interesaţi de muzica pe care o făcea până acum.

“M-am îndepărtat de muzică populară cu părere de rău. Când postăm muzică populară nu facem vizionări, noi nu câștigam, dar când postăm muzică de petrecere, manele, facem vizionări, facem bani.”