Actualitate Tineri pentru România

Olimpică națională, admisă de drept la Medicină, vinde roșii la tarabă, în Piața Centrală

sursa foto: paulnegoita.ro
sursa foto: paulnegoita.ro

Diana Necula este o tânără absolventă a Colegiului B.P. Hașdeu, un copil frumos al unei generații care a trecut anii de liceu cu mai multe provocări decât erau așteptate (pandemie, crize, greva profesorilor la final de ciclu liceal). Nimic din toate acestea nu a tulburat parcursul excepțional pe care tânăra l-a avut. În liceu a fost olimpică națională, premiată la olimpiada de biologie, ceea ce i-a asigurat un loc de drept la Facultatea de Medicină. Acum, după ce bacalaureatul s-a încheiat, iar admiterea la facultate este rezolvată, grație rezultatelor de la olimpiadă, Diana ar fi putut, ca mulți tineri de vârsta ei, să fugă la mare sau în alt loc unde să să relaxeze. Surprinzător pentru multă lume, dar nu și pentru cei care îi cunosc pe Diana și familia ei, tânăra absolventă a ales să își petreacă zilele acestea, ajutându-și familia.

Așa că o puteți întâlni, la taraba 227, din Piața Centrală, după cum relatează paulnegoita.ro, scriind povestea tinerei , originară din Gherăseni, absolventă a celui mai titrat colegiu buzoian.

Diana, în urmă cu două săptămâni, la festivitatea de absolvire

Diana Necula va urma Medicina, la fel ca sora ei mai mare care este deja studentă la aceeași facultate. Mama lor este învățătoare și director al Școlii generale Gherăseni. Familia Dianei se ocupă și de creșterea legumelor. Salata, roșiile din solar, conopida din câmp, toate ajung, în sezon, pe taraba 227 care dă și numele unei pagini de Facebook unde familia Necula își promovează munca, dar și producția. Dacă vreți să aflați mai multe, puteți vizita pagina AICI și puteți lăsa un like de încurajare.

Autorul știrilor

Cătălina Jingoiu

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Felicitari !
    Bravo ție e și părinților tăi!
    Indiferent cât de studios sau de bun ești, dacă îți este rușine să lucrezi ca să iți poți pune pâinea pe masă, nu valorezi nimic!
    O persoană inteligentă, poate lucra oriunde, tot inteligentă este.
    Reusita in viata si in societate, depinde de tine!