Actualitate POLITICĂ

OMUL CUI ESTE NOUL ȘEF AL PNL BUZĂU! Gabriel Avramescu a dat cărțile pe față la Focus TV

Noul președinte interimar al PNL Buzău, Gabriel Avrămescu, a ținut să lămurească opinia publică în legătură cu unele speculații privind traseul său politic. Într-o primă intervenție în media buzoiană în calitate de șef al liberalilor buzoieni, Avrămescu a explicat că, în ciuda tuturor speculațiilor care se fac în mediul politic, el este doar ”omul buzoienilor și al lui Ludovic Orban”.

A renunțat la funcția de prefect al Galațiului pentru a reveni la Buzău, iar propunerea a venit chiar de la Ludovic Orban, președintele PNL. Înainte de a răspunde afirmativ, Gabriel Avrămescu s-a consultat și cu primarii liberali din județul Buzău.

”Ideea să vin la Buzău a fost a premierului Ludovic Orban. M-am consultat cu primarii partidului și am hotărât să fac acest pas către această carieră politică. Am preferat să aleg această provocare politică în detrimentul provocării administrative pentru că sunt de părere că e datoria mea ca buzoian să revin acasă și să facem o organizație puternică la PNL. Ne dorim să recâștigăm încrederea atât în organizația județeană cât și în toată clasa politică. Dorim foarte mult să facem la Buzău o echipă tânără, o echipă nouă și avem sprijinul președintelui partidului, premierului Ludovic Orban”, a spus, în exclusivitate, la Sens Direct, Gabriel Avrămescu.

Întrebat cine se ”ascunde” în spatele numirii lui Avrămescu în funcția de președinte al PNL Buzău, fostul prefect de Galați a răspuns fără nicio ezitare.

”În momentul de față sunt omul buzoienilor și sunt omul lui Ludovic Orban venit în Buzău să facă treabă acasă, înainte de toate și orice. Orice alte speculații rămân la fel de speculații. Cunosc foarte multă lume. Am lucrat cu miniștri de finanțe și din zona roșie și din zona galbenă și am rămas în relații bune cu toată lumea pentru că nu am fost un timp conflictual și am preferat să am o relație bună în continuare”, a răspuns Gabriel Avrămescu.

De asemenea, actualul președinte PNL spune că vrea să facă echipă bună și cu fostul lider al liberalilor, Cristi Romanescu.

”Domnul Romanescu este parlamentar al PNL. Este membru de drept al Biroului Politic Județean. Este colegul nostru și sper să facem echipă bună împreună”, a mărturisit Avrămescu.